Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Εγγύηση Τιμής & Προϊόντων

 

Προσπαθούμε να διατηρούμε την πολιτική ελάχιστου κόστους για του πελάτες μας. Αν σε κάποιο προϊόν νομίζετε ότι η τιμή μας δεν είναι η χαμηλότερη στην αγορά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@biocolours.gr ή καλέστε στο 210 8253469 και θα προσπαθήσουμε να σας το προσφέρουμε στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Όλα τα προϊόντα που είναι αγορασμένα από εμάς μέσω των αντιστοίχων αντιπροσωπειών για την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά έχουν εγγύηση- υποστήριξη από τον αντίστοιχο εισαγωγέα – διανομέα – αντιπρόσωπο.

Τα προϊόντα που προσφέρονται – πωλούνται από το biocolours.gr και είναι δικής μας εισαγωγής έχουν εγγύηση και υποστήριξη από εμάς και οι πελάτες μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας στο παραπάνω τηλέφωνο ή email για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων που είναι εντός εγγύησης επιβαρύνουν την εταιρία. Σε περίπτωση όμως που το προϊόν δεν καλύπτεται από τους όρους εγγύησης του κατασκευαστή ή το προϊόν δεν παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή τα συνολικά έξοδα μεταφοράς αμφίδρομα (παραλαβής και αποστολής τόσο από και προς την αντιπροσωπεία όσο και από και προς το biocolours.gr) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η εγγύηση δεν καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών & εργατοωρών στη περίπτωση κακής χρήσης των προϊόντων.