Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων – Δωρεάν

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 5 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την courier που θα σας υποδείξουμε.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 5 ημερών τότε η εταιρεία μας, δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με την εταιρεία μας στο τηλ. 210 8253469

 

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

– επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Κατάστημα.
– το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
– το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής)

 

Επιστροφές Χρημάτων

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή, την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, έχετε διακαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εάν τα προϊόντα δεν έχουν ακόμα αποσταλεί.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να καλέσετε στο 210 8253469 και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για όλες σας τις επιλογές. Σας ενημερώνουμε οτι ακυρώσεις μέσω email ΔΕΝ γίνονται.