Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Εκπαίδευση προηγμένης τεχνικής Bold Brows – Phibrows

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ BOLD BROWS – PHIBROWS

Τα Bold Brows, είναι ευρέως γνωστά κυρίως στο χώρο του Modeling αλλά και στο Hollywood ως θαμνώδη, χνουδωτά ή απαλά φρύδια! Tο κύριο χαρακτηριστικό τους, είναι ότι μοιάζουν λίγο ακατάστατα και αφρόντιστα και, αυτό τους δίνει μια πιο φυσική όψη, τάση που ακολουθείται πλέον από τις περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

  1. A. Βασικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Bold Brows Microblading Κόστους 1.300 ευρω που περιλαμβάνει :
  2. 1 ημέρα Βασική Εκπαίδευση στην Τεχνική Bold Brows microblading ( Θεωρία & Εφαρμογή σε Μοντέλο)
  3. 1 kit προιόντων εργασίας αξίας 200 ευρώ
  4. Εισαγωγή στο online σύστημα εκπαίδευσης Craft master ( για Ios ή Android) για συνεχή υποστήριξη από απόσταση, για 24ώρες /7 ημέρες  και για ενα ολόκληρο 3μηνο μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής !
  5. Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το Viber , μέσω της Ομάδας Μαθητών /Μαθητριών που δημιουργείται από την Master – Δασκάλα ανά εκπαιδευτικό τμήμα.
  6. Απόκτηση της Διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Bold Brows Artist –Tεχνίτρια/Τεχνίτης Microblading .

Το Craft Master είναι μια online εφαρμογή για Android & IOS , που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με την υπεύθυνη Master – Δασκάλα για τους επόμενους 3 μήνες .

 

Β. Βασικό Πρόγραμμα Online Εκπαίδευσης Bold Brows Μicroblading Κόστους 1.100 ευρω που περιλαμβάνει :

  1. 1 kit προϊόντων εργασίας αξίας 200 ευρώ
  2. Εισαγωγή στο online σύστημα εκπαίδευσης Craft Master ( για IOS ή Android ), για συνεχή υποστήριξη από απόσταση , για 24 ώρες /7ημέρες και για 1 ολόκληρο 3μηνο μέσω της εφαρμογής!

3.Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το Viber ,μέσω  της Ομάδας Μαθητών/τριών που δημιουργείται από την Μaster –Δασκάλα ανά εκπαιδευτικό τμήμα .

  1. Απόκτηση της Διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Bold Brows Artist –Tεχνίτρια/Τεχνίτης Microblading .

Το Craft Master είναι μια online εφαρμογή για Android & IOS , που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με την υπεύθυνη Master – Δασκάλα για τους επόμενους 3 μήνες .