Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Εκπαίδευση προηγμένης τεχνικής Phi Shading – Phibrows

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ PHISHADING – PHIBROWS

Όπως δηλώνει και η ίδια η λέξη, η τεχνική αυτή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ γίνεται με το χέρι και, όχι με κάποια συσκευή, με τη χρήση του ειδικού εργαλείου που είναι σχεδιασμένο για αυτή τη δουλειά.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν χάσει τις τρίχες στο κεφάλι και στην περιοχή των φρυδιών, εξαιτίας κάποιας ασθένειας (καρκίνου ή αλωπεκίας) ή έχουν καταστρέψει τις φυσικές ρίζες των τριχών με το να τις βγάζουν, με λάθος τρόπο, με το τσιμπιδάκι.

 

Α.Βασικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Phi Shading Microblading Kόστους  1.300 ευρώ που συμπεριλαμβάνει:

  1. 1 ημέρα Βασικής  Εκπαίδευσης Phi Shading microblading ( Θεωρία & Εφαρμογή σε Μοντέλο)
  2. 1 kit προϊόντων εργασίας αξίας 300 ευρώ
  3. Eισαγωγή στο online σύστημα εκπαίδευσης Craft Master ( για IOS ή Αndroid), για συνεχή υποστήριξη από απόσταση για 24 ώρες /7 ημέρες και για 1 ολόκληρο 3μηνο μέσω της εφαρμογής!
  4. Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το Viber , μέσω της Ομάδας Mαθητών /τριών που δημιουργείται από την Master – Δασκάλα ανά εκπαιδευτικό τμήμα .
  5. Απόκτηση της διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Phi Shading Artist – Τεχνήτρια/Τεχνίτης Microblading

To Craft Master είναι μία Online εφαρμογή για Android και IOS , που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με την υπεύθυνη Master –Δασκάλα για τους επόμενους 3 μήνες.

 

Β.Βασικό Πρόγραμμα online Εκπαίδευσης  Phi Shading  Microblading κόστους 1.100 ευρώ που περιλαμβάνει:

  1. 1 kit προϊόντων εργασίας αξίας 300 ευρώ.

2.Εισαγωγή στο online σύστημα εκπαίδευσης Craft Master ( για IOS ή Android ), για συνεχή υποστήριξη από απόσταση , για 24 ώρες /7 ημέρες και για ένα ολόκληρο 3μηνο μέσω της εφαρμογής!

3.Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το Viber , μέσω της Ομάδας Μαθητών /τριών που δημιουργείται από την Master –Δασκάλα ανά εκπαιδευτικό τμήμα.

4.Απόκτηση της Διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Phi shading Artist –Τεχνίτρια /Τεχνίτης  Microblading .

To Craft Master είναι μία Online εφαρμογή για Android και IOS , που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με την υπεύθυνη Master –Δασκάλα για τους επόμενους 3 μήνες.