Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Phi Ion

Phi Ion

Το  Phi-Ion και το Microneedling, είναι δύο θεραπείες από την παλέτα θεραπειών ομορφιάς /δέρματος PHILINGS που δημιουργήθηκε από την Phi Academy.

Η θεραπεία Phi-Ion,  κάνει χρήση της ύλης του Πλάσματος/plasma – αέριο που αναφέρεται ως 4η κατάσταση της ύλη ς, το οποίο είναι ιδιαίτερα ιονισμένο σε υψηλή θερμοκρασία.

Η εφαρμογή πραγματοποίται με ειδική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, αυξάνοντας επιλεκτικά τη θερμοκρασία στο δερματικό ιστό.Το αποτέλεσμα είναι η μή επεμβατική εξάχνωση της χαλαρής επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένες περιοχές,  ΧΩΡΙΣ να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στιβάδες και οι περιφερικοί ιστοί.
Στην περιοχή που εφαρμόζεται,  δημιουργούνται μικρά spots-στίγματα τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα.  Αυτή η διαδικασία πυροδοτεί την άμεση αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας και, επιφέρει αποτελέσματα μακράς διάρκειας εφάμιλλα της αισθητικής χειρουργικής που αφορούν: βλεφαροπλαστική, ανόρθωση λαιμού, σημάδια ακμής, ραγάδες, ρυτίδες, κηλίδες, πανάδες .

Το αποτέλεσμα είναι φανερό μια εβδομάδα μετά την εφαρμογή και μπορεί να συνδυαστεί και με ενέσιμα (botox, υαλουρανικό κ.λ.π )