Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Εκπαίδευση προηγμένης τεχνικής Phifusion – 3D – Phibrows

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ PHIBROWS PHIFUSION – 3D ΦΡΥΔΙΑ

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φρύδι 3 διαστάσεων (3D φρύδια). Το PhiFusion είναι μια τεχνική, όπου συνδυάζονται 2 δεξιότητες, το microblading και η σκίαση με το μηχάνημα. Οι πελάτες με πολύ λίγες τρίχες, ή καθόλου τρίχες στα φρύδια, ζητούν συχνά κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή microblading. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να δουλέψουμε σύμφωνα με τους κανόνες του Φωτός και της Σκιάς.
Όταν ακολουθούμε αυτούς τους κανόνες, δίνουμε στα φρύδια περισσότερο βάθος και φαίνονται πιο φυσικά από ότι αν χρησιμοποιούσαμε μόνο την τεχνική microblading.
Το μηχάνημα μας βοηθά να επιτύχουμε την τέλεια σκιά και το ξεθώριασμα που χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο μας, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές σκίασης, ταχύτητα, βάθος, διάταξη βελονών και σωστή τοποθέτηση των σκιάσεων, για να δώσουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα και, φυσικά, τα Τέλεια Φρύδια.

 

A. Βασικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης PhiFusion Shading + Microblading Κόστους 1.300 ευρώ που περιλαμβάνει :

  1. 1 ημέρα Βασική Εκπαίδευση στην Τεχνική PhiFusion Shading + microblading ( Θεωρία & Εφαρμογή σε Μοντέλο)
  2. 1 kit προιόντων εργασίας αξίας 318 ευρώ
  3. Εισαγωγή στο online σύστημα εκπαίδευσης Craft master ( για Ios ή Android) για συνεχή υποστήριξη από απόσταση, για 24ώρες /7 ημέρες  και για ενα ολόκληρο 3μηνο μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής!
  4. Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το Viber, μέσω της Ομάδας Μαθητών/Μαθητριών που δημιουργείται από την Master – Δασκάλα ανά εκπαιδευτικό τμήμα.
  5. Απόκτηση της Διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης PhiFusion Artist –Tεχνίτρια/Τεχνίτης Phibrows.

Το Craft Master είναι μια online εφαρμογή για Android & IOS , που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με την υπεύθυνη Master – Δασκάλα για τους επόμενους 3 μήνες.

 

Β. Βασικό Πρόγραμμα Online Εκπαίδευσης PhiFusion Shading + Microblading Κόστους 1.000 ευρώ που περιλαμβάνει :

  1. 1 kit προϊόντων εργασίας αξίας 318 ευρώ
  2. Εισαγωγή στο online σύστημα εκπαίδευσης Craft Master ( για IOS ή Android ), για συνεχή υποστήριξη από απόσταση, για 24 ώρες /7ημέρες και για 1 ολόκληρο 3μηνο μέσω της εφαρμογής!
  3. Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το Viber, μέσω  της Ομάδας Μαθητών/τριών που   δημιουργείται από την Μaster –Δασκάλα ανά εκπαιδευτικό τμήμα.
  4. Απόκτηση της Διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης PhiFusion Artist –Tεχνίτρια/Τεχνίτης Phibrows.

Το Craft Master είναι μια online εφαρμογή για Android & IOS , που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με την υπεύθυνη Master – Δασκάλα για τους επόμενους 3 μήνες.