Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ της Biocolours Cosmetics

Επαγγελματικά & Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Amiea PMU Phibrows Microblading
Εξοπλισμός Εκπαίδευσης – Προϊόντα – Αναλώσιμα  

 
Η εταιρεία Biocolours Cosmetics δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ & Microblading, προσφέροντας στον Επαγγελματία αλλά και στον αρχάριο Τεχνίτη, λύσεις, απαραίτητα προϊόντα και ειδικό εξοπλισμό, που θα τους στηρίξουν και θα καλύψουν όλες τους τις ανάγκες.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες επιμόρφωσης είναι υψηλού επιπέδου και βασίζονται στα αντίστοιχα πρότυπα του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Μικροχρωμάτωσης.

Μάθετε από τους καλύτερους και γίνετε οι καταξιωμένοι Τεχνίτες του Αύριο!
.

 


PHIMASTER

Αρχικά ένας Phi-Δάσκαλος πρέπει να επιλεχθεί μέσα από τους Royal Τεχνίτες. Ο Phi-Δάσκαλος είναι κάποιος που έχει πιστοποιηθεί από την Ακαδημία για να μεταφέρει τη δεξιότητα και τη γνώση σε άλλους.

Η Ακαδημία εγγυάται για την εξειδίκευση του Δασκάλου. Ο τίτλος του Phi-Δασκάλου μπορεί να ανήκει είτε σε έναν επίσημο αντιπρόσωπο της Ακαδημίας, είτε σε έναν ανεξάρτητο Δάσκαλο.

 


PHIACADEMY

Μετά από την απόκτηση της πιστοποίησης, ο μαθητής γίνεται Phi-Τεχνίτης. Ο Phi-Τεχνίτης κατέχει και μπορεί να αποδείξει τη δεξιότητα που σπουδάζει.

Ένας Phi-Τεχνίτης ο οποίος απέκτησε μία ακόμα πιο σημαντική δεξιότητα – δεξιότητα προσαρμογής – γίνεται Royal Τεχνίτης. Όταν λέμε “δεξιότητα προσαρμογής” εννοούμε ο τεχνίτης να μπορεί να προσαρμόζει τη δουλειά του στους διαφορετικούς τύπους πελατών και επιδερμίδων, στα διαφορετικά εμπόδια και προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Αυτό είναι το όριο όπου ένας Τεχνίτης εγκαταλείπει όλους τους κανονισμούς και τα μοτίβα. Έτσι χτίζεται το προσωπικό στυλ και δημιουργούνται οι νέες τεχνικές που βελτιώνουν τον χώρο.

Μόνο όσοι μπορούν να ακολουθήσουν και να σεβαστούν τους κανονισμούς και τα μοτίβα, δηλαδή οι πιστοποιημένοι Τεχνίτες, μπορούν να τα εγκαταλείψουν. Μαθητές που εγκαταλείπουν τους κανονισμούς και τα μοτίβα χωρίς να έχουν πιστοποιηθεί δεν καταφέρνουν ποτέ να αποκτήσουν την πιστοποίηση τους.

Εάν πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις περισσότερα από κάποιον άλλο, πρώτα πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις τα ίδια.

Για να λάβεις τον τίτλο του Royal Τεχνίτη, χρειάζεται να λάβεις πρώτα την έγκριση από όλους τους Δασκάλους της Ακαδημίας.

Royal Τεχνίτες που προσφέρουν ανιδιοτελή βοήθεια προς άλλους μαθητές, των οποίων η δουλειά επιδέχεται σεβασμό και το όνομά τους εκτιμάται ιδιαιτέρως από τους Τεχνίτες και τους Δασκάλους, μπορούν να γίνουν Δάσκαλοι όσων αφορά τις δεξιότητές τους. Μπορούν επίσης να ορίσουν Δασκάλους μεταξύ των μαθητών τους και με αυτόν τον τρόπο να γίνουν Grand Masters.