Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-19:00
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
info@biocolours.gr
210-825-3469

Βιογραφικό

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Η Σταυρούλα Γιαννούλη ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της Ομορφιάς το 1992, ως σπουδάστρια ακόμη στο αντικείμενο της Αισθητικής Κοσμετολογίας.

Πάντα ονειρευόταν μια καριέρα Επαγγελματία Αισθητικού, κάτι που την ώθησε να ξεκινήσει την αναζήτησή της αρχικά ως Υπεύθυνη Πωλήσεων εταιρείας καλλυντικών και στη συνέχεια ως ιδιοκτήτρια πλέον της δικής της επιχείρησης σε προϊόντα Αισθητικής και Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Ωστόσο, το μεγάλο της πάθος ήταν και είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, με το οποίο άρχισε να ασχολείται το 1993, μετά την πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής εκείνης εκπαίδευση, από την πρωτοπόρο Carole Franck. Έγινε έτσι μια από τις πολύ λίγες Τεχνίτριες που υπήρχαν στην Ελλάδα στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, έναν τομέα σχεδόν άγνωστο στο ευρύ Ελληνικό κοινό.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2001 και μέχρι το 2009, συνεργάστηκε κατά αποκλειστικότητα με την Ισπανική εταιρεία Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Biopigments s.l., ενώ την ίδια χρονιά, έπειτα από πολύ προσπάθεια, έγινε η αποκλειστική Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της κυρίαρχης πλέον στο χώρο της Μικροχρωμάτωσης Γερμανικής εταιρείας MT.DERM – Amiea.

Από τότε έως σήμερα, η Σταυρούλα Γιαννούλη έχει συμμετάσχει σε ένα μεγάλο αριθμό διεθνών Σεμιναρίων και Συνεδρίων που αφορούν το Μόνιμο & Ιατρικό Μακιγιάζ αλλά και το Microblading και, έχει αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και εμπειριών, που την έχουν καταστήσει μια εξαιρετικά έμπειρη και ικανή Δασκάλα – Εκπαιδεύτρια.

Τον Ιανουάριο του 2016, ανέλαβε την διοργάνωση στην Αθήνα, του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για το Μόνιμο & Ιατρικό Μακιγιάζ – PMU Greece, ενός γεγονότος που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι που αποδεικνύεται και από την συμμετοχή σε αυτό 120 έμπειρων Επαγγελματιών & Εκπαιδευτών από όλο τον κόσμο! Λίγους μόλις μήνες αργότερα, γίνεται η 1η PhiMaster – Εκπαιδεύτρια του Microblading στην Ελλάδα, από την Branko Babic Microblading Academy, εκπροσωπόντας πλέον την χώρα της στο Διεθνές στερέωμα!

Επικοινωνήστε με την Σταυρούλα Γιαννούλη για να ανακαλύψετε και να μάθετε όλα τα μυστικά του Ημιμόνιμου μακιγιάζ και του Microblading.

Γίνε σήμερα και εσύ ένας επιτυχημένος Τεχνίτης! 

3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα, 10434

210-825-3469 | info@biocolours.gr

 Δευτέρα – Παρασκευή 10:30 – 19:00

Ένα δείγμα από την PhiMaster Σταυρούλα Γιαννούλη